Guest house Villa Bali Breeze Lovina

Het guest house maakt Villa Bali Breeze Lovina ideaal voor een luxe vakantie met familie of vrienden

Het guest house van Villa Bali Breeze Lovina is een mini-uitgave van de villa. Het ligt er iets apart van  op een lager gelegen voormalig rijstterras. Dus privacy! Beide huizen liggen op hetzelfde terrein. Omdat we onze gasten volledige exclusiviteit bieden, is het guest house alleen te huur samen met de villa. Daardoor kunnen we accommodatie bieden aan in totaal tien personen. Ideaal voor een familie-vakantie op Bali, een huwelijk of honeymoon of een verblijf met vrienden.

Het guest house is een mini-uitgave van Villa Bali Breeze Lovina. Met twee grote slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer is het ideaal voor een familievakantie met  kinderen.

In het guest house vindt u twee ruime slaapkamers. Eén met een tweepersoons hemelbed en en één kamer met twee eenpersoons bedden. De slaapkamers hebben een gezamenlijke grote badkamer, een pantry met eigen koelkast en keukengerei en een open living op de veranda. Ook het gastenverblijf is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Beide slaapkamers hebben onafhankelijk van elkaar werkende airconditioning en fans aan het plafond. Het personeel houdt uiteraard ook het guest house schoon. Het verschoont regelmatig het linnengoed en wast voor u af. Dat is pas een ontspannen Bali vakantie!

Tropisch fruit uit eigen tuin… Dat kan in Villa Bali Breeze LovinaLotus bloem in de tropische tuin van de villa De rijstterrassen van Villa Bali Breeze Lovina worden voor een deel nog steeds gebruikt voor het verbouwen van rijst. Via een stelsel van eeuwenoude kanaaltjes (subak) wordt in de regentijd water uit de bergen naar de sawa’s op ons terrein gebracht.

Rond het huis en het guest house hebben we zelf een weelderige tropische tuin aangelegd. Ook zijn er verschillende (lotus)vijvers gegraven om ook in het droge seizoen de tuin groen te kunnen houden. U vindt in de tuin mangobomen, rambutan, melinjo, bananen, kruidnagelen, ananas en sereh. Geen wonder dat er veel vogels en vlinders rond Villa Bali Breeze Lovina te zien en te horen zijn.

“De eerste week van onze vakantie op Bali hebben we doorgebracht in een strandvilla in Lovina. Daar vonden we het luidruchtig door de grote weg en disco’s in de buurt. En je wordt er regelmatig lastig gevallen door verkopers van sarongs et cetera. Jullie huis was veel prettiger en de omgeving veel mooier. Tuin en zwembad zijn schitterend. Het personeel was prettig, goed en professioneel. Alle complimenten daarvoor.”Beoordeling van een van onze gasten
Guest house