Toegangspad naar de villa

De villa in de heuvels boven Lovina biedt privacy van een eigen huis met luxe van een 5-sterren-hotel

Het huren van een vakantiehuis op Bali heeft veel voordelen vergeleken met een hotel of appartement. Een vakantie in Villa Bali Breeze voelt als een verblijf in een small luxury hotel op Bali. Maar ook een beetje alsof u thuis bent. Of beter zelfs.  Want (vrijwel) alles wordt voor u gedaan door onze vriendelijke, goed getrainde personeelsleden. En toch blijft uw privacy gewaarborgd. U ziet of hoort hen nauwelijks tijdens het schoonmaken, bedden verschonen en opmaken, afwassen, wassen en strijken.

Het personeel van Villa Bali Breeze zorgt voor (bijna) alles, zodat u een onvergetelijke luxe villa vakantie op Bali beleeft

kano Timblangan meerIn Villa Bali Breeze is het aanzienlijk ruimer, minder lawaaierig, koeler en groener dan direct aan het strand in Lovina. De warmte is daar vaak drukkender. Toch bent u in enkele minuten bij de winkeltjes, pubs en restaurants in het dorp. Want de auto met chauffeur staat permanent tot uw beschikking. Onze chauffeur brengt u ook nog eens naar de mooiste plekjes in Noord-Bali. Bijvoorbeeld naar een stil strand of een vrijwel onbekende waterval, kratermeer of boerendorpje in de tropische jungle. U betaalt alleen de brandstof aan de pomp, en die is aanzienlijk goedkoper dan bij ons.

Onze kokkin kan ‘s avonds voor heerlijk Indonesisch eten zorgen
Achter de villa staat – zoals bij elke Balinese woning – een aparte keuken. Onze kokkin kan daar heerlijke (Indonesische) gerechten voor u maken met verse ingrediënten van de pasar. U kiest bij het ontbijt uit het uitgebreide menu, en uw diner staat ‘s avonds keurig op tijd voor u klaar. Naast de keuken is de wasruimte met een droger en een wasmachine. Hier wordt de was en strijk voor u gedaan (in de huurprijs inbegrepen). Villa Bali Breeze beschikt over relatief snel internet via een glasvezelkabel (ook al gratis).

De luxe villa biedt rust en privacy in een prachtig groene en landelijke omgeving. Een ideale omgeving voor yoga en meditatie, die wij kunnen aanbieden in samenwerking met Lotus Sherab Yoga in Lovina. Zowel voor beginners als ervaren yoga-beoefenaars.

“We hadden een fantastische tijd in Villa Bali Breeze, dankzij het lieve en bekwame personeel, het prachtige huis en zwembad. Jullie mogen met recht trots zijn op wat jullie in Lovina hebben bereikt. De huismanager liet op ons verzoek enkele foto’s zien van de bouw en de aanleg van de tuin. Wat een werk, en ook om het zo te houden.” –Beoordeling van een Nederlandse gast

Ontbijt met uitzicht in de privacy van uw eigen vakantiewoning op Bali.