Toegangspad naar de villa

De villa in de heuvels boven Lovina biedt de privacy van een eigen huis met de luxe van een 5-sterren-hotel

Het huren van een vakantiehuis op Bali heeft veel voordelen vergeleken met een hotel of appartement. Een vakantie in Villa Bali Breeze Lovina voelt als een verblijf in een small luxury hotel op Bali. Maar ook een beetje alsof u thuis bent. Of beter zelfs. Want (vrijwel) alles wordt voor u gedaan door onze vriendelijke, goed getrainde personeelsleden. Ze werken vrijwel allemaal al meer dan 10 jaar bij ons. En toch blijft uw privacy gewaarborgd. U ziet of hoort hen nauwelijks tijdens het schoonmaken, bedden verschonen en opmaken, afwassen, wassen en strijken.

Het personeel zorgt voor (bijna) alles, zodat u een onvergetelijke luxe droomvilla vakantie op Bali beleeft

kano Timblangan meerIn Villa Bali Breeze Lovina is het aanzienlijk ruimer, minder lawaaiig, koeler en groener dan direct aan het strand in Lovina. De warmte is daar vaak drukkender. En het verkeer op de vlakbij gelegen hoofdweg is soms intensief. Bovendien liggen de meeste Lovina strandvilla’s in werkelijkheid vaak in dorpjes verderop langs de kust. U moet er dus altijd vervoer regelen om naar de supermarkt te rijden, naar een restaurant of om een trip in de schitterende, authentiek Noord-Balinese omgeving te maken.

Het onbeperkte gebruik van de auto met chauffeur is in de prijs inbegrepen
Villa Bali Breeze ligt ook iets buiten het dorp Kalibukbuk (de echte naam van Lovina). Toch bent u vanuit onze vakantiewoning in enkele minuten bij de winkels, pubs en restaurants in het dorp. Want de auto met chauffeur staat permanent tot uw beschikking. Onze chauffeur brengt u ook nog eens naar de mooiste plekjes in Noord-Bali. Bijvoorbeeld naar een stil strand of een vrijwel onbekende waterval, kratermeer of boerendorpje in de tropische jungle. U betaalt alleen de brandstof aan de pomp, en die is aanzienlijk goedkoper dan bij ons.

Onze kokkin kan ‘s avonds voor heerlijk Indonesisch eten zorgen
Achter de villa staat – zoals bij elke Balinese woning – een aparte keuken. Onze kokkin kan daar heerlijke (Indonesische) gerechten voor u maken met verse ingrediënten van de pasar. U kiest bij het ontbijt uit het uitgebreide menu, en uw diner staat ‘s avonds keurig op tijd voor u klaar (voor slechts een paar euro!). Naast de keuken is de wasruimte met een droger en een wasmachine. Hier wordt de was en strijk voor u gedaan (in de huurprijs inbegrepen). Villa Bali Breeze beschikt over relatief snel WiFi internet via een glasvezelkabel (ook al gratis).

Een PADI-duikbrevet halen is nergens goedkoper dan in Lovina
De luxe villa biedt rust en privacy in een prachtig groene en landelijke omgeving. Een ideale omgeving voor yoga en meditatie, die wij kunnen aanbieden in samenwerking met Lotus Sherab Yoga in Lovina. Zowel voor beginners als ervaren yoga-beoefenaars. Als u wilt duiken of snorkelen (met een gecertificeerde PADI-duikschool) dan kan onze huismanager dat ook voor u regelen. Een duikbrevet halen is – voor zover wij weten – nergens goedkoper dan in Noord-Bali.

“We hadden een fantastische tijd in Villa Bali Breeze Lovina, dankzij het lieve en bekwame personeel, het prachtige huis en zwembad. Jullie mogen met recht trots zijn op wat jullie in Lovina hebben bereikt. De huismanager liet op ons verzoek enkele foto’s zien van de bouw en de aanleg van de tuin. Wat een werk, en ook om het zo te houden.” –Beoordeling van een Nederlandse gast

Ontbijt met uitzicht in de privacy van uw eigen vakantiewoning op Bali.