Infinity pool met uitzicht over Lovina

Heerlijk baantjes trekken in het 20 meter lange en 5-6 meter brede zwembad van Villa Bali Breeze Lovina

Het zwembad en het zonneterras van Villa Bali Breeze hebben de vorm van het oorspronkelijke rijstterras behouden. De infinity pool stoort daardoor nauwelijks op de glooiende berghelling boven het dorp Lovina. De grootste lengte van het zwembad is 20 meter. De breedte zo’n 6 meter. Dus groot genoeg om baantjes te kunnen trekken. Het water is overal 1.65 meter diep en dus minder geschikt voor kinderen die niet kunnen zwemmen.

Elke dag komen zwaluwen, ijsvogels, bijeneters en rijstvogeltjes (vaak in volle vlucht) hun dorst lessen in het heldere water van het zwembad

Jungle  bale bij de infinity pool van Villa Bali Breeze LovinaHet water van het zwembad wordt zo ecologisch mogelijk, en zonder chloor, gezuiverd. En dat kunt u merken aan de zwaluwen, rijstvogeltjes, ijsvogels en bijeneters die hun dorst komen lessen, vaak in de vlucht. Het zonneterras is zeer royaal. Er kunnen met gemak 10 teakhouten zonnebedden met bijbehorende parasols staan. Aan de korte kant van het zwembad zorgt een traditionele bale met alang-alang dak voor schaduw. Enkele terrassen lager staat de jungle bale. Die kijkt uit over op de diep ingesneden rivier die in de regentijd langs Villa Bali Breeze naar de Bali Zee stroomt.

Zonsondergang bij het zwembadHet hele jaar is het tussen de 28 en 30 graden Celsius in Lovina
Noord-Bali heeft een verrukkelijk, relatief droog klimaat. Het hele jaar door is de temperatuur zo’n 28-30 graden Celsius. Zelfs in de regentijd (december-maart) is het vrijwel elke dag zonnig. In tegenstelling tot het Zuiden van Bali, regent het in Lovina in die periode vaak alleen in de middag en klaart het tegen de avond weer op. De zonsondergangen zijn dan zelfs nóg spectaculairder dan in de rest van het jaar.

We hebben drie weken doorgebracht in Villa Bali Breeze Lovina en we konden ons geen betere honeymoon vakantie indenken. De privacy van een eigen (riant!!) huis, maar met de luxe van een vijfsterren hotel. Het uitzicht is indrukwekkend, het zwembad fantastisch en de tuin biedt een weelde aan bloemen en planten. De staf is supervriendelijk en behulpzaam. En de auto met chauffeur zorgt ervoor dat je anytime ergens naar toe kunt.Een gast uit Amsterdam

Infinity pool Villa Bali Breeze Lovina