Infinity zwembad Villa Bali Breeze Lovina

Grote infinity pool met uitzicht over zee

Het grote zwembad is alleen al een vakantie in Villa Bali Breeze waard. De infinity pool is meer dan 20 meter lang en dus kunt u er ook baantjes trekken. In de schaduwrijke ‘bale’ kunt u heerlijk lezen of wegdromen, terwijl u geniet van het schitterende, onbelemmerde uitzicht over de rijstvelden, palmen en teak bossen, de jungle langs de rivier en wat verder weg het dorp Lovina en de zee. Bij helder weer kunt u van hier zelfs de vulkanen van Oost-Java zien liggen. En… ook bij het zwembad is wifi!

Op het terras naast het zwembad kunt u languit genieten op de heerlijke zonnebanken, al of niet onder een van de parasols. Het heldere blauwe water in het zwembad is het hele jaar door heerlijk van temperatuur. Voor wie zich even wil verkoelen of afspoelen, is er een buitendouche, mooi ingebouwd in het rijstterras. Uiteraard zorgt het personeel voor grote handdoeken. Allerlei soorten zwaluwen scheren regelmatig over het wateroppervlak om hun dorst te lessen, net als prachtig gekleurde bijeneters, tortels, mussen, wever- en rijstvogels.

In de door ons in ere herstelde jungle achter het zwembad leven sinds enkele jaren weer inheemse, wilde kippen (het bankivahoen), waar alle gecultiveerde kippen uit onze contreien van afstammen. U ziet ze zelden of nooit, want ze zijn heel schuw. Maar u kunt regelmatig de haan met zijn kenmerkende schelle roep zijn territoir horen afbakenen.